tröttkeps,

Onsdag, ännu en dag utan något mål för dagen. Gårdagens städning och diverse annat plåtter som skulle göras blev halvgjort och sedan var allt tillbaks på ruta ett. Orkar dock inte ta tag i det idag, eftersom Lena så fint uttryckte det igår. "Vi har inte setts på två dagar, förstår du två dagar? Det är katastrof!" Oh my god baby, jag älskar henne rakt igenom.

Vill mest idag, Onsdag:
Skaffa mig ett liv. Får fingrarna ur och göra allt det som jag hela tiden vill göra, men är för lat för. Inte en vettig tanke har jag i huvudet heller, utan skriver mest för att det inte finns något annat att göra för tillfället. Eller jo, det finns massor men då var jag för lat igen. Imorgon fyller jag år och jag vill njuta. Visserligen fyller jag den underbara åldern meningslös men det hindrar mig inte från att öppna paket och äta fika.
Idag ska jag ner och ta mig en underbar Latte, det var längesedan och hela min kropp suktar efter denna gudomliga dryck!

McBacon har kommit till McD. -
Världens bästa Johanna skrev detta söta sms till mig igår efter att jag frossat dessa varje gång McD besökts i Grekland.
Hon är en ängel!

Rise and shine, sleepyhead!
X X

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback