Krock.

Såg att Dirty Dancing visas på Tv3 21.00 ikväll. Förvisso samtidigt som Desperate Housewives men denna underbara film är nästan omöjlig att missa. Jag levde till den som ung och var övertygad om att jag skulle gifta mig med då übersnygga Patrick Swayzes son då jag vuxit upp och lärt mig dansa som dem. Ack så fel man kan ha som barn, men fantasin var det inget fel på. Såg även uppföljaren men blev självklart lika besviken som jag förväntat mig att jag skulle bli, det går inte att göra uppföljare på sådana här kultfilmer. Det är dömt att misslyckas från första början, tyvärr. Så, nu ser det ut som att jag får missa de desperata hemmafruarna och endast se på dem i reklamsnuttarna. Halleluja vilken tv-nörd jag blivit!

Underbara röst.

Har inte tagit itu med disken än. Det blev en långdusch istället, det var riktigt skönt och kan behövas ibland det med. Alla små saker som man egentligen inte anstränger sig för att göra, utan bara gör av ren vana, får tankarna att samlas och det ger en större chans att reda ut dem. Just nu är det en massa tankar som surrar runt i huvudet och gör mig matt. Det är inget jag kan göra något åt, förutom vad som redan är bestämt, men de vill inte släppa taget i min hjärna och låta mig vara för det. Jag vet vad jag har framför mig och det är en enkel match. Problemet är bara att väl ta sig dit och därifrån, efter är det över. Då är det enda som finns kvar en sorts lättnad blandat med illamående. Det viktigaste är att veta att de finns där för mig, och det gör de, så jag ser ljust på det hela. Christian Kjellvander förgyller min eftermiddag och han är lika skäggig och gullig som hans röst är underbar. Jag gav honom ett flertal inbjudningar till Chateu De Fällen sådär innan studenten, men jag tror aldrig han såg dem, för vi såg inte röken av honom. Han skulle nog kunna vara en riktig karlakarl, min drömfästman måhända.

Christian Kjellvander 2Christian Kjellvander

Har pratat med Lena och hon var i Sundsvall och shoppade den lilla snorungen. Jag vill också! Fast jag är aldrig på shoppinghumör när jag väl kommer iväg så det kan bli lite problematiskt.
Har en del att göra nu inför en kväll med massor med tv-tittande framför mig.

En sur Björn.

Ska ta tag i disken strax. Sedan tänkte jag ringa både min lillasyster och Lena. Lite prat och skvaller är sådant jag behöver nu. Är tokig efter att ha spelat Crash, eftersom spelet inte vill som jag vill. Ett äpple vore gott såhär, det får det bli nu. Jag ser redan fram mot kvällens tv-program - jag börjar bli en riktig tv-nörd. Jippi!

Björn har vaknat på fel sida idag och var mest sur då vi pratades vid. Löjligt. Jag vill träffa honom och svina snart. Det var längesedan nu. Kom hem din skäggige gamle björn och överge El Stockholmo för ett tag.
Maii a hii!

Carpe Diem.

En kväll i juni - Lasse Berghagen
Det är en sån här låt som minnet bara spritter av glädje av att höra. En riktig sommarlåt, det känns som midsommar, samtidigt som den spelades konstant i Sälen förra året under praktiken och vi svängde våra lurviga till den i schlagerbaren just för att man blir så glad. Inget går upp mot Lasse Berghagen, han är en riktig karl!

Jag vill ha Efva Attlings Carpe Diem ring, som tillhör mitt halsband. Ska nog ta tag i saken och köpa mig en inom kort. Kosta vad det kostar vill. Att någon kan göra så enkla, vackra och fångande smycken är för mig en gåta, men det är mycket man inte veta. Vackert är det i alla fall!
Efva Attling - Carpe Diem

Det känns som det är mig de vill åt.

Sådär ja. Då var man vaken, pigg och alert igen. Ska strax äta lite lunch, sedan är det dags att göra mig i ordning. Har inte riktigt orkat ännu. Vaknade, tro det eller ej, av mig själv och var pigg som en lärkvinge vid halv åtta imorse. Min kropp har börjat ställa om sig väldigt lätt efter att ha jobbat, just på att kliva upp tidigt, fastän jag inte ska upp. Det blir lite halvjobbigt i början, men det försvinner ungefär lika lätt som det kommer. Men att tvinga sig själv att somna om, just för att dagen blir så jävla lång annars, kan vara riktigt jobbigt. Senare har jag tänkt spela lite Crash eftersom Angelica ringer minst en gång om dagen och har frågor om saker som jag inte minns, jag kan lika gärna fördriva lite tid med att hjälpa henne. Måste ringa till Lena och höra vad hon gör och ska göra också. Det var längesedan vi pratade nu och jag måste höra om hon fortfarande är med imorgon bland annat. Sedan vill jag höra lite skvaller om helgen, det är alltid lika roligt! Men det känns elakt att ringa henne inom kort, jag antar att hon jobbat och sover som en liten gris, så hon ska få fortsätta göra det. Dags för lite mat så man är på topp sedan.

Dags att somna.

Nu är det dags för ännu en natts sömn. Sitter och hoppas att jag ska slippa mardrömmarna som jag drömde inatt, det är bland det värsta jag vet. Att vakna av att man ligger och skriker är en underlig känsla och skräcken kan oftas inte göra sin rätt genom ord. Imorgon har jag inget speciellt planerat, tänkte tvätta lite och försöka få ut lite qualitytime med Lena. Det var ett tag sedan nu, sånt måste tas tag i. Har egentligen för många tankar i huvudet för att lyckas sova, men det är värt ett försök. God natt.

I miss you girl.

Har just pratat med Lina i telefonen, det blev ett långt samtal vilket behövs såhär då man inte hörs eller ses lika ofta som jag egentligen är van att göra. Förr var det enklare, en dörr brevid att kliva in genom och genast hade jag både henne och Anna där. Vi gjorde allt som grannar ska, skrattade, sov, pluggade, lagade mat, följde tv-serier och slogs. Jag måste säga att tiden i Malung är den bästa i mitt liv - tillsammans med Grekland. Helt klart. Jag saknar henne så mycket, det är egentligen ofattbart att man kan sakna människor så mycket. Ändå håller jag fast vid att det nog är bra att sakna, att ha något att längta efter och att minnas. Vi har gjort det mesta tillsammans jag och Lina. Hon är en toppentjej rakt igenom och hon är framför allt extemt lätt att prata med. Jag saknar alla pratstunder nästan mest, det kan vara tomt att inte kunna prata med någon så som man gör med en del människor. Jag har dock haft turen att möta massor med underbara människor i mitt liv - som jag måste erkänna att jag kanske inte tar hand om som jag bör. Men jag tänker på er, det ska ni veta! Har tänkt ringa Anna någon dag också, ingen kan dela sådan skadeglädje som vi. Jag saknar även henne, vi har gjort så mycket roligt att det är svårt att inte glömma vissa saker. Det blir jobbigare och jobbigare för var dag..

Timglas - Lars Winnerbäck
Kan man göra annat än att fälla en tår?

En middag och två tv-program senare.

Visst, jag fick i mig lite mat. Blev snabblagat och inte lika gott som jag egentligen önskat, men c´est la vie! Har intensivt försökt följa med i både Floorfiller 2 och Big Brother. Måste säga att Jessica betedde sig ungefär precis så som jag trott hon skulle göra, hon erkände själv att hon alltid måste stå i centrum och det märktes extremt mycket då hon supit sig extremt full och var tvungen att visa sig naken och klä av sig vart hon än var. Jag ska dock inte klaga, det är sådant som gör att vi kollar på tv och jag skrattade säkert minst lika mycket som andra. Väntar med spänning på att My Name Is Earl också, en ny serie på tv 3 som verkar hur rolig som helst. Måndagar är riktiga tv-dagar och nu är det dags att se på den hemska dokumentär som går på 5:an, jag har svårt att förstå att människor kan vara så hemskt egoistiska och idiotiska. Det är rent utav snuskigt. Usch, jag äcklas vid tanken.

Disk, mat och tv.

Äntligen har jag diskat färdigt. Det är alltid lika skönt då det är över, nu ska jag bara komma på något vettigt och helst rätt lättlagat att äta till middag. Är sugen på äpplen och päron, men det känns inte som att det kommer hålla mig mätt resten av kvällen och då är det lika bra att göra riktig mat på en gång. Har förälskat mig i mina nya skor - är förvisso rätt besviken eftersom de börjar bli för stora och ser dessutom väldigt långa ur, men de är übersköna att gå i. Jag gillar det!
Blir helt förälskad då jag kollar omkring på klädessidor, varför hittar man aldrig det man söker när man väl är inne i affärerna? Det kan driva mig till vansinne. Mitt nya och som även har visat sig vara det perfekta sättet att shoppa på för mig är att hitta accessoarer först - eftersom det är vad jag gillar mest - och sedan så hittar jag oftast schyssta kläder till som jag gillar på en gång. Det är dags att shoppa snart!

Har börjat fundera riktigt hårt på om även jag ska börja - bara för att se om det funkar.
Man kan ju alltid hoppas.

Nu är det dags att slita fram något ur frysen och bli mätt. Sedan startar min tv-kväll. Floorfiller startar och efter det är det dags för Big Brother, eller satan. Jag kom på nu att de båda programmen kommer att krocka, får helt enkelt se ett av dem i reklampauserna och försöka hänga med så gott det går. Sedan är det dags att se ännu en dokumentär, som förmodligen kommer vara riktigt gripande och svår att förstå, Kvinnor som stjäl barn. Hur känslokalla får människor egentligen vara? Det är helt obegripligt för mig. American Idol och dess helt otaktiska jury roar mig alltid lite, så jag ska nog se på det med. Mest för att skämmas åt dem som ställer upp förmodligen och det kommer nog sluta med att jag sitter med händerna för öronen och skrattar ihjäl mig, samtidigt som jag rodnar lite, för att människor kan vara dumma nog att vilja förnedra sig så. Så svårt kan det väl inte vara att förstå att man inte är någon stjärna på att sjunga? När jag är full kan även jag tro att jag är värsta idolen som sjunger bäst i världen - bara för att dagen efter skämmas ihjäl över hur jag kraxat kvällen innan. Att göra bort sig hör till allt här i världen.

Sömntuta.

Ibland är jag riktigt klantig - som nu. Kunde inte hålla ögonen öppna tidigare idag efter att jag klivit upp vid 6 imorse. Därför tänkte jag att jag faktiskt kunde få sova ett litet tag, inte länge alls. Men självklart blev det mer än beräknat och jag har därför sovit bort 3 timmar på eftermiddagen. Det var en himla tur att jag inte hade något speciellt planerat som jag missat. Nu är jag i allafall vaken och ska strax ta tag i disken. Funderar lite på vad jag ska laga till för mat idag, men det löser sig med tiden. Huvudsaken jag hinner röja upp innan så. Bör kanske ringa Malin och höra om hon vill komma hit, det är så fruktansvärt trist att vara själv. Får se hur det blir, först ska jag kavla upp armarna och ta itu med det roliga innan det blir ett stort berg som aldrig kommer bestigas.

Wish me luck.

Förbannat.

Sådär, nu var dagens jobb avklarat och jag har en hel dags lugn och ro framför mig. Måste diska ihop lite så det blir lite finare här sedan har jag inte mycket mer planerat för dagen. Har dock planer några dagar framåt som det känns som att jag måste inställa mig för, att vara beredd är alltid det bästa. Blev helt vansinnig på jobbet efter att inget gått som jag vill, inte ens med hjälp från flera andra personer. Jag har förståelse för röra men ibland så måste man nog ha framförhållning och kanske ha en genomgång på något sätt så att saker inte raserar som det nu gjorde. Jag kunde inte göra annat än att göra det bästa av saken, såklart, och till slut blev det bra.. Trots svordomar och förbannelser.

Hängde självklart med Big Brother igår, jag kan inte missa sånt då det väl börjar. Nu sitter jag och funderar på om jag ska köpa någon kanal så jag kan se det hela lite extra. Det märks verkligen vad som säljer tv och tv-tid, eftersom det var fem blonda tjejer varav många med stora bröst och endast en brunett som inte var sådär supersmal som en barbiedocka ungefär. Upplägget verkade lite underligt också, men det märks nog med tiden om det kommer vara en säsong värd att se eller inte, man vet aldrig. Har kollat efter lite hemsidan och där står redan vem av killarna som får åka ut först, ja tänk så det kan vara. Såhär i början måste det kännas surt at bli uttröstad för att man kanske inte tar tillräckligt med plats och känner sig obekväm bland sjutton andra i ett hus. Jag har full förståelse för människor som kanske drar sig undan lite och försöker att kolla läget innan de blir sig själva helt och hållet.. Fast, those are the rules.. Så att. 

Nu ska jag äta ett grönt äpple, min favorit! Mums.

Boomtown Rats - I don't like mondays
Låten är kult och man kan inte göra annat än att skratta och älska den.

På nytt igen.

Måndagmorgon, än en gång. Idag är jag nästan uppe i ottan, ska iväg på jobbet och måste springa nu. Det är en ny affär som ska städas och det är lika roligt varje gång - tack gode gud för att man får betalt för det. Och bra betalt dessutom! Var för risig för att ringa Lina igår, tro inte att jag glömde dig pärlan. Jag ringer senare under dagen för jag minns att du sa att du började 09.30, vilket betyder att du inte kan jobba hur länge som helst. Nej, nu ska jag kila iväg på jobbet!

God Morgon!

Sollefteå by night.

Ja, så var vinkvällen över. Är hemma igen efter lite spring på staden. Har haft riktigt trevligt och det slutade med att jag och Therese åt lite mat, sedan kom Sara, Julia och Emelie lagom till att vi ätit färdigt och det var dags att börja dricka. Blev kanske lite väl mycket för en och två, det vill säga mig och mitt alter-ego kanske. Efter många om och men begav vi oss i alla fall ut på krogen för att kolla läget, trots att största delen av staden förmodligen skulle hänga på Hallsta med alla Slitzbrudar. Pratade i telefonen med min moster och träffade både henne, Angelica och David på krogen. Lite halvless blev jag då karln i baren omöjligt kunde blanda drinkar rätt, det var mest frustrerande + att jag har varit trött hela dagen efter att jobba och inte hann med att ta den powernap jag trodde jag skulle hinna och dessutom som jag verkligen behövde. Har pratat lite med Lina på kvällen och ska bestämt ringa henne imorgon, jag saknar henne massvis! Är lite halvorolig för Lena som skulle kommit hit ikväll men varken har ringt eller hört av sig på annat vis, typ med flaskpost eller något. Hon är förmodligen och svänger sina lurviga med diverse Slitzbrudar och Sollefteåkarlar på Hallsta. I vilket fall så måste jag tacka alla fyra andra brudar för en toppenkväll, helt klart över medelbetyg här hemma och det var väldigt roligt att ses eftersom det inte händer så ofta. Det måste man kanske ändra på! Tack i alla fall för en väldans bra kväll! Just nu är det enda jag har att oroa mig för en natts riktig sömn, det fungerar aldrig som jag vill. Men försöka duger alltid, speciellt då man är helt utmattad som jag är nu.
Ögonen håller sig inte öppna av egen vilja. Det enda jag har kvar är att kolla så att dörren verkligen är låst, tvångstankar..

Kalinixta!
X X

Musik&minnen - oslagbart.

Tillbaka igen. Har sprungit på stan en sväng och nu är jag helt utmattad, det märks att jag inte är van att jobba längre. Måste ta tag i mig själv, har förvisso en inbokat möte på AMS den 27e februari, men det känns som att det är lite väl långt bort. Jag hinner förmodligen inte hitta något jobb innan ändå, men man kan ju alltid hoppas. Det ser dock mörkt ut. Träffade Madde nu, eftersom jag tvingade med mig henne. Jag är så jävla dålig på att hinna med saker och har därför inte träffat henne fastän hon har varit hemma i evigheter, typ. Handlade lite mat och eftersom fantasin är som bortblåst blir det kyckling, klyftpotatis, sås och sallad. Enkelt och snabbt, men alltid gott ändå! Köpte också några vinglas eftersom det är lite halvsunkigt att sitta och dricka ur vanliga glas, men vad kan man vänta sig av en ungkarlslya egentligen? Säg det. Nu ska jag bara påminna Lena att slita med sig mitt karaokespel på vägen ner så är kvällen räddad. Sara och Julia kommer också som det ser ut och det gör inte så mycket att de inte har något att dricka, 3 liter vin brukar räcka ganska långt ändå faktiskt. Hoppas kan man alltid, annars finns det 3.5or tillgängliga till sent ikväll. Eller, nej tack. Haha. Jag minns då vi faktiskt drack det för att bli fulla, en rolig och mycket händelserik tid i Malung. Åh vad jag kan längta tillbaka ibland.

Sitter och lyssnar på musik, blev sugen på sånt som spelades titt som tätt i somras. Det är då det märks vilket minne man egentligen har, vissa låtar påminner starkt om vägen utifrån och in genom trädgården på Ceasars, medan andra påminner om stranden. Små fragment som etsat sig fast, som videoklipp i min hjärna och i mitt hjärta där även låten fortfarande finns kvar. Några toner in och man är fast.
Musik och minnen är det bästa och dyrbaraste jag har!

Äntligen helg.

Har hunnit med massor de senaste dagarna, utan att skriva något alls. Igår var jag till Härnösand med Mamma, Angelica och Hugo. Planen var att hitta lite kläder, men guess what, jag hittade inget! Jag köpte istället ett par skor, endast 500:- på rea vilket är lyckat, köpte en matchande väska, en hårklämma som faktiskt klarar av att hålla fast allt mitt hår, ett hårband, ett linne och en kjol. Hur mycket av kläderna jag kommer använda är en annan fråga, men allt på rea är bra. Vill jag inte ha det är det ingen större förlust. Jag tänker med röven ibland, jag erkänner! I torsdags var jag och Angelica upp till min andra moster Annica där vi hjälpte till att måla hennes sovrum som tidigare måste ha varit inspirerat av en sjuksal om man såg på valet av tapeter, några färgklickar och det blev som nytt. Riktigt schysst faktiskt och jag började fundera på en framtida karriär som målare, det luktar så gott av färgen så varför inte. Haha.

Som vanligt en lördag så inleder jag den med att jobba, det är alltid lika skönt att ha det överstökat och veta att det är en vecka kvar till nästa gång. Nu stämmer inte det riktigt eftersom jag ska jobba lite extra i veckan, men ändå. Lördagar är ett helvete att jobba på, åtminstone mornar! Har lånat Jörgens lägenhet över helgen eftersom han är bortrest och har bjudit hit lite folk. Först och främst Therese, vi har planerat sedan jag kom hem nu att hitta på något men det blir aldrig av. Därför tog jag tag i saken och har inhandlat lite vin och ska strax gå och köpa något ätbart. Förhoppningsvis kommer det några fler så vi slipper sjunga karaoke alldeles själva, det är inte lika pinsamt vilket vill säga inte lika roligt. Väckte Madde eftersom jag kom på den briljanta idén att hon självklart skulle med, men såklart har hon andra planer. Jag är alltid ute för sent i tid! Vi får se hur kvällen utvecklar sig. Alla andra i stan över 20 ska ut på Slitz Winter Party, eftersom jag inte har åldern inne bojkottar jag det hela. Men hade nog gjort i vilket fall eftersom det inte känns som min grej att stå och flukta efter brudar. Haha. Allt sånt där känns lite väl överreklamerat faktiskt.

Det är dags att hitta på något att äta ikväll!
Adjö.

Inget blir som man tror.

Det tar tid då man ska iväg med en mamma och ett barn, det vill säga min moster och kusin. Hugo måste äta, sova, kliva upp, bli påklädd, sättas in i bilen, spännas fast och sedan är man redo för avfärd. Just därför har inte jag kommit iväg ännu, jag väntar fortfarande. Kom alldeles nyss på att jag inte vet var jag har min plånbok, jag borde fan i mig inte ens äga en plånbok eftersom jag alltid lägger den på fel ställe. Ett sånt där smart ställe där man lägger allt för att inte glömma det, och likt förbannat kommer man inte ihåg var man lagt det en timme senare. Själva plånboken är inte ett så stort problem egentligen, det är snarare mitt VISA som jag hoppas för allt i världen att jag inte tappat bort. Då slaktar jag mig själv.

Det är nog dags att gå och leta reda på i alla fall en av dessa grejer, annars så lockar inte tanken att åka och kolla på rea speciellt mycket, eftersom jag då inte kan köpa något. Först blir det kaffe och cigg.
En av guds bästa påhitt må jag säga!

Tiden springer iväg.

Torsdag. Snart har även hela denna vecka gått. Tiden går fort då man har tråkigt, likväl som den går fort då man har roligt. Det har jag märkt. Ska strax iväg och kika på lite kläder med Angelica och Hugo. Läste mina lönebesked igår och såg att de 1723:- jag fått faktiskt kom från mina 2 kvällar som servitris och inte från städet. Tack gode gud! Väntar på mer pengar alltså, men jag är nöjd med vad jag fått än så länge.
Måste kila och göra mig färdig, det tar alltid längre tid än jag planerat. Typiskt nog. Har fått mitt paket idag också, ska hämta ut det bara jag hinner. En massa klistermärken till Malin och ett halsband till mig själv. Ska nog kika efter lite på La Redoutes hemsida och se om jag kan beställa något också. Jag vill ha väskor! Nu har jag inte tid längre. 

Tid faller hårt - Ted Gärdestad

Ha en trevlig dag!
X X 

Linus av alla.

Kom på att jag fick meddelande av Kim inatt. Vaknade helt upp helt yr av att det pep, jag hade ljud på för en gångs skull såklart, typiskt! Min babe hade varit på Aqua och träffat Linus, ja Linus av alla människor. Han jobbar tydligen som taxichaffis uppe på fjället nu. Ibland är världen bra liten, jag hade aldrig trott att jag skulle se honom igen men chansen blev genast större då jag fick höra att han är på fjället och härjar. Man vet aldrig vem man springer på där uppe. Linus, are you leaving us?

När jag vaknade hade Leigh ringt också. Gudarna ska veta att jag verkligen hade velat ha honom här den i veckan, han skulle kommit i måndags egentligen, men det kom saker i vägen. Som vanligt då det är resor planerat. Han är så jävla snäll, den där Leigh. Bara därför så får McFly - You've got a friend stå med här just nu, efter att han skickat den en dag och sa något snällt.

Johanna är en stjärna. Jag är mäkta imponerad av henne, som tappar allt hon håller i utan att ens märka det. Oh baby, ta det lugnt med sakerna! Jag drömde inatt om henne och härjeri såklart, den innehöll en mycket rolig sak sådär i efterhand. Då vi var i Sidari och Johanna fick frispel över att vi inte kunde köpa mat på ett stängt ställe och kastade skor efter mig och skrek. Haha. Du har ett jävligt temperament hjärtat!

Well see y'all!

Möte.

Sådär. Nu har jag varit på det härliga basinformationsmötet på AMS Till min förvånan stod mer än hälften, ja, mer än det till och med för äldre arbetssökande. Vi var tre stycken som jag i alla fall tror gick ut gymnasiet i våras. Det gjorde mig lite paff faktiskt, + att en man som satt bredvid mig tydligen var född 1941 om inte jag läste fel. Det måste alltså betyda att han är 65 år. När är det man går i pension egentligen? Det kändes tungt att märka att man tappar jobb även då och måste gå på AMS, det måste nästan kännas fönedrande kan jag tro. Efter att han förmodligen varit aktiv inom arbetslivet hela tiden och sedan fått gå, om det nu är så fallet ser ut. Det är självklart bara min egen nyfikenhet som fantiserar ihop något som vanligt..

Har just svarat på ett mail från Maja. Det är vansinne det där, att jag flyttade hemifrån egentligen. Hade jag inte gjort det hade jag inte lärt känna alla dessa underbara människor och sedan varit tvungen att lämna dem, men hade jag inte flyttat hade jag heller inte upplevt lika mycket som jag nu har gjort. Det finns för- och nackdelar på allt. Dessutom är jag glad att jag träffat dem, såklart. Som Linda från Lkpg, en av Majas alla vänner som jag träffade och lärde känna sa: "- Ni har ju verkligen stått ut med varandra i tre år och nu ses ni inte alls." Det är så sant, jag saknar Maja allra mest. Jag har haft henne runt mig konstant i tre år och nu så är hon inte här längre, det är så jävla tomt att det inte går att beskriva. Håller på att bränna ihop en skiva med "Majalåtar", sådana som egentligen inte går att lyssna på utan henne men som jag måste för att inte sakna ihjäl mig totalt. Livet är allt bra underligt.

Trött och sliten.

Ikväll är jag trött igen, självklart. Borde egentligen kila till sängs snart.
Har faktiskt fått en hel del gjort idag. Tro det eller ej.
Imorgon väntar ett möte tidigt i ottan med AMS, fråga mig inte varför egentligen.
Jag förstår inte vad de gör för nytta, eller ja, vad de kanske försöker göra?
Det är förmodligen inte meningen att jag ska förstå heller så, jag lägger ner.

Min lillasyster är här och förpestar min tillvaro. Haha.
Nej, så illa är det inte. Men hon kan vara så förbannat kaxig att man bara vill tysta henne.
Var tog den där respekten för äldre vägen? Man kan undra.
Den har nog fan aldrig funnits under min uppväxt heller så att..

Jag ska sätta mig ner med henne och se på nästa film på listan,
damn it,
jag hatar filmer egentligen jag förstår inte vad som är fel då jag ser så satans många varje dag.
Det har slagit slint helt och hållet helt enkelt.
Ja, det är mycket som är fel nu för tiden..

Imorgon blir en dag med massor av aktiviteter hoppas jag.
Det är dags att göra allt för att få mina dagar som arbetslös att bli mer aktiva.
Efter mötet drar jag direkt till Sundsvall kan man hoppas,
jag vill dränkas i väskor, smycken och slösa pengar!
I love that!
Jag måste ringa både Lina och Maja på fjället och höra så att de lever också.
Det är ett löfte. + att Johanna i Sthlm kan vara värd ett samtal. Självklart hjärtat.

Natti natti!
X X

God morgon alla glada!

Morgon - igen. Mina dagar är oftast så meningslösa att jag knappt ens märker att en dag går förbi och nästa kommer smygande runt knuten.
Idag känner jag mig dock aktiv och ska städa, städa, städa.
Tills det skiner och glänser. Jag önskar jag vore kvar på gymnasiet, jag saknar det där med att plugga.
Lära mig nya saker, ha människor runtom mig jämt, kunna hänga med våra lärare och bara vara.
Skolan var en riktig välsignelse, det märker man nu, då man står här. Arbetslös, trött, lat och utan pengar.
Jag har börjar bli sugen på att läsa på komvux, eller kanske söka någon annan skola.
Bland annat bartenderskolan som jag drömt om i alla år, problemet är att man måste betala så satans mycket. Har också funderat på att läsa till barista eller sommelier.
Man vet aldrig vad som händer, tur är väl det!

Det börjar bli dags för frukost, sedan ska jag ta fram skurhinken och dammtrasan.
Här ska bli rent!
Är riktigt shoppingsugen, tur att jag förmodligen ska iväg till Sundsvall imorgon.
Sollefteås utbud bland klädbutiker - har förvisso blivit bättre - men duger inte riktigt än.
Jag ska frossa på väskbutiker och förmodligen hitta just den väska jag vill ha!
Märkte också att HM:s hemsida har en hel del fina plagg, bland annat några klänningar som skulle passa utmärkt med rätt accessoarer på stranden i sommar.
Måste kika om jag fått mitt mail än, det hade inte kommit igår.

Nu börjar jag bli för hungrig.

Kalimera!
X X

I would walk 500 hundred miles..

22.55

High Chaparall
- det måste vara ett av världens skönaste program.
Filip och Fredrik är precis så sjukt galna i huvudet att man inte kan göra annat än att skratta.
Jag älskar att skratta!

Kvällen har varit ungefär precis som alla andra - händelselös.
Tv-n börjar bli min bästa vän och jag börjar bli orolig.
Jag har så mycket jag vill göra, men jag är alltför jävla lat.
Det är dags att ta tag i mig själv, snarast ta mig fan!
Jag säger det alltför ofta.
Börja uppskatta vardagen - carpe diem för i satan.
Jag är vansinnigt dålig på det.

Det börjar bli god  tid att krypa ner i sängen och börja tänka på morgondagen.
Ska försöka hitta på något vettigt, ja det ska jag.
Kanske bör jag börja med en grov städning på mitt rum?
Det kan behövas. Jag är så satans less på att bo hemma.
Dessutom har jag märkt att jag svär mycket, alldeles för mycket kanske?

Kanske har jag fått mail från Speros, man vet aldrig.

Håll tummarna och god natt!
X X

Lyssna, njut och lev.

Jeff Buckley - Halleluja är ruskigt bra.
 Det är en av låtarna som verkligen berör,
sånt går inte att komma ifrån.
Det är förvånansvärt hur vissa människor bara lyckas - jämt.
Tur är det i alla fall att de finns, vad skulle vi annars njuta av?

Läste just på Aftonbladet om något extremt pinsamt.
Att en trekant kan gå så illa att man är tvungen att ringa polisen,
vad skulle man gör i en sån sits?
Förmodligen skulle det vara en nära döden upplevelse då man helst bara vill sjunka genom jorden.
http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,766838,00.html
Ja, helst skulle man nog dö.
Fast från den ljusa sidan - de har förmodligen något roligt att prata om nu för tiden,
både på polisstationen och de tre andra.

Jag vill shoppa!

Tänk vad jag har gjort, egentligen.

14.16

Egentligen brukar jag inte vara för såna här listor - men just den här är bara för rolig
så jag är tvungen att dra mitt strå till stacken.

JAG HAR:

(X) snott den här listan från någon
(X) rökt en cigarett
(X) rökt en cigarr
(X) hånglat med någon av samma kön
(X) varit kär
(X) blivit dumpad
(X) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(X) rymt hemifrån
(X) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(X) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(X) ljugit för en kompis
( ) varit förälskad i en lärare
(X) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(X) flugit
( ) spytt i en bar
(X) sett en del av mig själv brinna
(X) ätit sushi
( ) cyklat på en enhjuling
(X) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(X) tagit smärtstillande
(X) älskar eller saknar någon just nu
(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(X) byggt ett sandslott
(X) hoppat i en vattenpöl
(X) lekt uppklädd
(X) hoppat i en lövhög
(X) åkt släde
(X) fuskat när jag spelat spel
(X) varit ensam
(X) studerat i en annan ort
(X) somnat i skolan/på jobbet
(X) använt ett falskt id
(X) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(X) rört en orm
(X) sovit under stjärnorna
(X) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(X) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(X) vunnit en tävling
(X) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(X) haft kramp
( ) känt mig som en utstött
(X) ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) dansat i månljus
(X) hatat mitt utseende
(X) varit vittne till ett brott
(X) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(X) gått barfota i sand och pressat sanden mellan tårna
(X) varit vilse
(X) varit på andra sidan landet
(X) simmat i havet
(X) känt som om jag håller på att dö
(X) gråtit mig själv till sömns
(X) lekt polis och rånare
(X) sjungit karaoke
(X) betalat för mat med bara mynt
(X) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(X) busringt
(X) varit full
(X) fångat en snöflinga på tungan
(X) dansat i regn
(X) skrivit ett brev till tomten
(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(X) blåst bubblor
(X) gjort upp eld på en strand
(X) förstört en fest
(X) åkt rullskridskor
(X) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(X) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(X) sjungit i duschen
(X) burit en svart klänning
(X) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
(X) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(X) suttit på ett tak
(X) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(X) pratat i telefon i mer än sex timmar i sträck
(X) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) blonderat mitt hår nångång
( ) spelat kyckling
(X) blivit puttad i en pool med kläderna på
(X) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(X) brutit ett ben el. arm
(X) fångat en fisk och sen ätit den
(X) fångat en fjäril
(X) skrattat så mycket att jag grät
(X) gråtit så mycket att jag skrattade
(X) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(X) glömt någons namn
(X) sovit naken
( ) haft sex med fler än 5 tjejer elr. killar
( ) kysst någon som varit 10 år äldre

Jag har försökt svara så gott det går. Säkert har jag missat något - säkert har jag hoppat över något.

Nu ska jag fortsätta mina försök att ladda hem Ice Age 2.
Jag är besatt av Manny, Sid och Diablo.
Att ha husdjur som dem vore hur kung som helst!

Rätt och fel.

13.53

Slumrade till lite på förmiddagen, men nu är jag vaken igen och har fått saker uträttade.
Det är alltid lika skönt att veta att allt nu, förhoppningsvis, går som planerat.
Självklart är det förvisso alltid svårt att bestämma vad som är rätt och fel -
om det nu finns rätt och fel.
Jag har dock bestämt mig, det går inte att ändra på och beslutet känns skönt.
Att tycka synd om mig själv är något som inte finns i min värld -
inte för tillfället och inte på länge.
Den tiden är sedan länge glömd och förbi.
Nu ser jag bara framåt.

Att musik kan vara så underbart är något som får mig att fundera.
Alla mina känslor kommer ut till musiken, vare sig jag visar det eller inte.
Röster säger så mycket - och att höra att musiken verkligen betyder
något för den som sjunger är det allra bästa.
Vad spelar egentligen en text utan känslor för roll?
Inte ens språket är speciellt viktigt, musiken jag lyssnat på den senaste tiden,
mest för alla minnen och för att musiken verkligen är bra.
Det är sådant som jag förr bara skulle skakat huvudet på och skrattat,
men nu så är det så mycket som virvlar upp inom mig och jag påminns om allt.
Allt!
Jag saknar er så mycket att det börjar göra riktigt ont. Det blir jobbigare för var dag.
Men alla överlever - till nästa gång vi ses. Vilket är snart om jag får bestämma!


Tre i topp:
Kom att tänka på ruggigt bra filmer idag. Trots att jag inte är något filmälskare - det kan bero på att jag hjärntvättats till att se minst en film om dagen på sistone.
Boondock Saints är alltid lika bra och Sean Patrick Flannery är ruskigt fräsch!
Snatch är hur skön som helst och Brad Pitt - kalla honom ett otroget svin eller vad du vill - han är fortfarande världens snyggaste människa! Dessutom är han lagomt snuskig i den här filmen - I love it!
Sakis Rouvas är inte med i någon film jag sett, men likt förbannat med i min tre i topp för tillfället. Hans röst gör mig knäsvag och att han bidrar till ett av sommarens mest återkommande och härligaste minnen gör inte saken värre. Jag vill leva i Yiannis bil, tidig morgon med Johanna, för resten av livet.
                                                                               

Titta och njut!
Själv kan jag inte slita ögonen ifrån dem.

Sanningen svider - vänj dig.

09.16

Måndag, ännu en ny vecka på gång.
Jag är trött och funderar på vad jag egentligen gör vaken just nu.
Det finns som inget riktigt vettigt att göra just nu i vilket fall,
det är för tidigt för att mina hjärna ska fungera som den brukar.

Det är fruktansvärt då onda aningar bevisar sig att vara sanna,
precis som vanligt finns det egentligen ingenting att sätta emot.
Nu är det dags igen.

Överbeskyddande vuxna får mig att bli gråtfärdig. Herrejesus!
Just nu på de lokala nyheterna sitter det en, förmodligen,
extremt mesig person som försöker göra allt för att förbjuda våldsspel.
Det finns nog inget man kan göra för att få dessa att försvinna helt.
Se bara på allt annat som är förbjudet i Sverige, som ändå finns att få tag på.
Det är detsamma i alla länder.
Lagar är till för att brytas - det är så människor ser på det.
Hans åsikter, hur starka de än är och hur illa han mår av att se dessa spel,
påverkar nog inte spelförsäljarna och framför allt tillverkarna att sluta upp med att sälja dessa.
Jag kan inte annat än att skratta.
Det är tur att alla vi människor får tycka olika!

Nej, nu ska jag se färdigt på filmen från igår och vänta på att Lena blir färdig på sjukhuset.
Jippi!

Hasta la vista!
X X

Illa - jag mår illa.

21.11

Illamåendet har ännu inte släppt taget om mig och jag gör det mesta för att inte oroa det ännu mer.
Känslan jag känner nu är den värsta jag vet och jag önskar att den kan försvinna snarast.
Imorgon så..

Som vanligt en söndag har jag inte gjort något vettigt alls utan bara legat och tagit det lugnt.
Sett fler än en film, sådär som det alltid blir.
Hade jag haft min Sex and the city-box här hade nog dagen varit fulländad, trots allt,
men den är utlånad till min moster och jag bör hämta hem den snarast.

Jag har bestämt mig för att få en massa saker gjort denna vecka, därmed basta.
Ska försöka träffa bland annat Hugo och Angelica, min älskade kusin är nog världens sötaste bebis.
Jag ska ringa till massor med människor som jag saknar överallt,
jag saknar att ha dem nära mig, att kunna prata med dem när jag vill.
Det var så mycket enklare förr, fortsätter man känna så resten av livet blir det inte roligt till slut.

Nu ska jag fortsätta se på tv och sedan blir det en tidig natt inatt.

Kalinixta!
X X

Dagen-efter-dag.

14.17

Dagen efter, finns det något värre? Jag är riktigt sliten idag och vill kräkas så fort jag rör på mig.
Har lust att säga orden som man aldrig strävar efter att följa till slut:
jag ska aldrig mer dricka!
Men vad tjänar det till egentligen?

My kom hem igår som hon sagt. Det var längesedan nu och det är dessutom alltid lika roligt att ses.
Som vanligt blir man helt lost väl inne på krogen och alla tappar alla.
För att hålla ihop ska fan alla vara exakt lika fulla eller nyktra,
det funkar aldrig, nej.
Men det var helt okej igår, som vanligt egentligen, Sollefteås uteliv är en riktig medelmåtta.

Nu ska jag strax äta hällakaka med skinka. Giid!
Jag är hungrig som en varg!
Datorn ger mig kväljningar, så här kan jag inte vara kvar.
My girl 2 går på 3an så jag ska fortsätta se den.

Just nu vill jag mest ha en dunderkur för bakfylla som får både huvudvärken och illamåendet att försvinna!
Det vore livet.

Adios!
X X

Självplågeri.

Ännu en gång har jag plågat mig själv och sett något som liknar en skräckfilm.
Ja, för mig var det i alla fall skräck och som vanligt tvingar jag någon som sett den att berätta allt,
inklusive slutet innan jag ser på den.
Den här gången var det Skeleton Key, och jag måste säga att den inte var riktigt så läskig som de brukar,
kan bero på musiken och att det inte var så många hoppa-upp-eller-fram-och-skrämma-ihjäl moment.
Dessutom så måste jag erkänna att den faktiskt var bra!

Jag har också hört rykten om att allas vår fröken My Helen Maria Ovesdotter Hillbom kommer hem idag.
Allt för att härja med oss om ryktena stämmer.
Det ser därför ut som att jag måste pallra mig ut ikväll trots att Sollefteås utekvällar är totalt värdelösa.
Får slita fram några gamlar paltor och ta på mig.
Tänkte gå och utnyttja ett presentkort jag hittade i en påse,
som jag för övrigt höll på att slänga bort i förrgår.
Tack gode gud att jag inte gjorde det!
Men i vilket fall, jag orkade inte idag så kläderna ser desamma ut.
Jag hatar min garderöv!

Nej, nu ska jag kila och kolla igenom vad som finns!

Tackochhej!
X X

Möjligheten att vakna, lycklig.

14.55

Det är alltid lika härligt att bli väckt, oavsett när fan på dygnet det är.
Ett starkt minne, som dessutom är positivt har jag dock.
Det var såklart i Grekland, vart annars? Jag låg och vred mig efter en sliten natt kan jag tro.
Vaknar av att min älskade Johanna-putana skriker: - Kolla vad tomten kommer med!
eller något liknande och jag får ett paket kastat på mina ben.
Det var fan bättre än julafton som barn och aldrig har nog djungelvrål varit godare!
Åh, jag vill svina med henne nu! Dricka ursus-redbull och härja konstant. Sånt som vi är bra på!
Imorse klev jag i alla fall upp i ottan som vanligt och åkte på jobbet.
Mitt jobb är ganska schysst ändå, jag tjänar en massa jävla pengar på att inte slita något nästan allt.
Fast det här med att klaga över att behöva kliva upp tidigt på lördagar är något som hör till,
det går inte att komma ifrån!
Jämför jag med Paula som börjar sina dagar på jobbet
klockan härliga 5 på morgonen är det inte tidigt alls. Då är det bara jag som är slö som vanligt!

Vi har haft rena rama snöovädret här nu i flera dagar och jag börjar bli trött.
Det blåser fan småspik överallt, hela tiden.
Får jag inte sommar inom kort förfryser jag nog i ren illvilja.

Var hemma hos Paula med karl igår.
Hon hade inhandlat mat för ett regemente och det var bara att börja laga.
Kyckling, potatis, sallad, bröd, bär och glass. Allt smakade toppen och det var hur trevligt som helst.
Det enda var att jag var så barnsligt trött och dessutom var tvungen att kliva upp idag,
så jag var inte på topp och gjorde även så att vi var tvungna att åka tidigt.
På vägen hem hände något som jag bara sett på film,
ja mitt liv har varit händelselöst!
Då vi kommer och kör hem mot mig hojtar Krille till och när jag kollar bak kommer polisbilen
med full fart efter oss, med blåljus. Så vi stannade såklart.
Det är löjligt så lite de har att göra, efter att ha sett körkort, chauffören fick blåsa, lyst med ficklampa in i bilen för att kolla vilka skummisar det var som satt där och då de kollat att ägaren av bilen stämde så fick vi åka. Stackare, de kan inte ha mycket att göra sådär en fredagskväll i Sollefteå!

Ikväll såg det ut som igår att vi skulle ut och härja.
Ska därför ringa Lena nu och höra vad hon säger!
Man vet aldrig vad som väntar..

Carpe Diem!
X X

helg hela veckan,

17.12

Fredag. Jag önskar att jag fortfarande kunde vara en sådan som ser fram mot helgen som alla andra.
Det där barnsliga vardagslyckan över att ha två dagars ledigt mitt i all slit och stress är dock inget jag längre roas över, eftersom jag aldrig känner en känsla av att slappna av just då.
För jag har helg hela jävla veckan!
Jag är så trött på att vara arbetslös och glida omkring utan något att göra hela dagarna, alla dagar.
Ge mig ett jobb!

Har varit iväg en sväng på staden idag, för att inhandla alkohol med Lena.
Hon var sådär gulligt nervös innan hon skulle in på bolaget,
men eftersom hon nu uppfyller kraven var det såklart inga problem.
Jag kan dock tänka mig känslan och längtar inte så mycket längre till att vara tjugo
och behöva springa till boa titt som tätt för att släcka törsten,
varken på mig själv eller på en massa annat folk.
Hennes karl behövde även en parfym som vi fick i uppgift att köpa,
luktade på tre supergoda och ibland önskar jag fan att jag själv vore man, så goda är deras dofter!
Vi fastnade slutligen för en sprillans ny Polo som luktade übergott!

Ikväll bär det av på middag hemma hos Paula och hennes karl.
Det har börjat kännas vuxet, det där att träffas hemma hos någon, käka mat och dricka lite vin.
Jag börjar växa upp och snart kommer man att vara mogen.
Jesus Amalia vad tiden går fort!

Allra mest suktar jag efter utlandet!

Röyksopp - What else is there
låter kusligt likt The Knife och jag längtar efter nytt!

Ciao!
X X

morgon,

"Your heart is not open so I must go
The spell has been broken, I loved you so
You were my lesson I had to learn
I was your fortress

There's nothing left to lose
There's no more heart to bruise
There's no greater power
Than the power of good-bye"

- The Power of Goodbye - Madonna

Yr och nyvaken såhär på morgonkvisten.
Det är något som inte står rätt till för tillfället, eftersom jag verkar vara pigg mest jämt.
Spelar ingen roll om jag inte sovit något, jag kan inte sova i vilket fall.
Det är ovanligt, annars sover jag hela tiden!

För övrigt är det alltid lika skönt att vakna 7 på morgonen då man själv inte ska upp,
småsystrar är ett helvete mest jämt. Men mornar är nog fan värst!

Har fortfarande inte sett det så vida omtalade programmet Sex Inspectors
och jag kommer förmodligen inte göra det heller.
Förstår inte meningen med folk som ställer upp på att berätta sina sexproblem i tv?
Om de är desperata kan man verkligen fråga sig.
Förvisso är väl BB något man egentligen förstår sig på,
men eftersom jag själv brukar fastna i BigBrotherträsket så måste jag försvara detta program.
Såg för övrigt att de skulle göra en svensk version på sexprogrammet,
som med alla andra program, ja.
Men jag skulle verkligen och hoppas att jag slipper se mina grannar utföra sexuella övningar i tv.
Det vore något för Sollefteå att prata om förvisso, haha.
Jag kan tänka mig skvallret som skulle åka runt i husen, förmodligen fortare än ljus.

Ett program jag däremot fastnat stenhårt för är Project Runway på 3:an.
Man kan inte annat än älska de människor som ställt upp där,
vissa är bara för sjukt sköna medan andra verkar spritt språngande galna.
En timmes skratt om dagen, det är vad som behövs.
Att sedan vissa kreationer blir vansinnigt snygga är bara ett +.
Någon som jag skäms lite för och som förstört det hela är dock att jag,
dum som jag är,
besökte deras hemsida och nu tagit reda på i förhand vem som vann.
Skit i det, jag fortsätter följa dessa skruvade amerikaner hack i häl.

Nu är det nog dags för frukost, sedan ska jag ringa och väcka Lena.
Vi har snöoväder och jag vill inte vara själv, det är trist!

aldrig släpper de taget helt, de där minnena.

Har fortfarande inte somnat efter min extremt snabbt ihopslängda men ändå djävulskt goda frukost och lunch, jag borde kanske bli internationell och kalla den för brunch?
I vilket fall är jag trött, precis som jag bör, men kan av någon mystisk anledning inte somna.
Försökte mig på att pilla lite på den an
dra filmen som mina vänner tjatat om i månader nu,
allt för att minnas the time of our lifes! Som väntat gick det käpprätt åt fanders och jag la ner det snabbt,
för att slippa hetsa upp mig och spedera resten av dagen med svordomar och förbannelser över teknikens värld. Jag förstår mig inte på de människor som utan problem hanterar allt detta, jag är inte teknisk. Så är det bara.

Glider därför omkring på nätet och gör absolut inget vettigt.
Har börjat minnas, tänka tillbaka och uppleva saker inuti huvudet.
Det som står högst upp på listan för tillfället är Urkult, denna underbara festival
som är en av de mest genialiska saker som någonsin skapats.
Saknade närvaron och samhörigheten just den första helgen i augusti ifjol, eftersom jag inte själv kunde vara med. Tänkte en hel helg på dansen, rytmen, elden, skratten, maten och allt det som hör till.
2005 var en höjdarupplevelse, festivalen då jag upplevde allt och lite till med Therese.
Som vi så vackert sade härjade vi hatten av alla, och det gjorde vi nog nästan bokstavligen.
Faktum är att det nog är en av de roligaste helger i hela mitt liv, vi hade allt.
Bilen, musiken, vännerna, parken, ölen, filtarna, pratet, trängseln, en rosa stereo och framförallt trivseln.
Jag ska göra allt för att inte missa fler tillställningar,
men om allt går som planerat får jag stå över även detta år.
Vissa uppoffringar måste man göra för att ta sig dit man vill, även om det gäller norrländsk sommar med sena nätter, trevligt folk och en underbar stämning.

Människor slutar aldrig förvåna mig, jag vet inte hur jag ska ta det hela.
Med lugn och ro antar jag.

min hatkärlek till bokstävernas värld,

Så, inatt hände det. Just det som inte hänt på så länge.
För det första kände jag mig äckligt ensam och frusen, därför kunde jag inte sova.
Det är en förbannelse det där, att inte kunna sova.
Böckernas värld lockar mig alltid och jag läste ut
Mias Hemligheter av Mia Eriksson innan klockan slagit tolv.
En krampaktigt försök att slumra in där i mörkret,
med en snarkande lillasyster på min högra sida
sovandes på den oskönaste skinnsoffa ni kan tänka er.
Självklart fungerade det inte, vad skulle ni tro?
Tv-spelet bojkottades eftersom detta ger ifrån sig
ett flertal sus och dus som jag inte tål nattetid.
Därför lyfte jag upp den andra boken jag lånat ur
mammas bokhylla föregående kväll
-Änglar och demoner skriven av Dan Brown.
Minnet från sommaren då jag sträckläste mig igenom
hans föregående bok överallt där jag kunde i den grekiska hettan kom tillbaka,
men inte kunde väl denna bok vara det minsta lik
eller ens innehålla en sådan genialisk förmåga att f'ägsla läsaren?
Bara några kapitel, sa jag för mig själv där jag låg i sängen, tills jag blir riktigt trött och somnar om.
Några kapitel försvann och när jag kollade på klockan var hon plösligt 01.08,
jag hade börjat läsa vid tio i tolv och inte trott att det skulle pågå speciellt länge.
Istället bestämde jag mig för att fortsätta till 02.00, sedan fick jag sluta och läsa imorgon.
Nästa gång jag kollade var klockan 01.40 och jag tänkte, bra snart slutar jag.
Självklart fortsatte jag läsa och kollade inte på klockan förrän 03.01 nästa gång.
Så fortsatte även resten av natten och när det mystiskt började spolas en massa
vatten från övervåningen vid halv sex på morgonen funderade jag var som egentligen hände.
När jag kom på att mamma skulle iväg till föreläsningar i Sundsvall klockan 06.00,
så kände jag att det var dags att sluta. Men jag hade ju inte mer än 100 sidor kvar.
Därför fortsatte jag, och slutade inte förrän 06.20, då jag la mig för att sova.
Att sova är alltid svårt då man just läst ut en bok eftersom tankarna är ganska många,
hur får författaren det att gå ihop? Var kommer allt ifrån? Jag vill också kunna skriva!
Tills slut somnade jag, förmodligen mer av utmattning än trötthet
och vaknade inte mer än en halvtimme senare då Ellen stod i dörren och skulle väcka Malin.
Då jag vaknade för en halvtimme sedan, drygt,
mådde jag så illa av trötthet och förmodligen lite hunger
att det nu är dags att gå och göra något att äta!

Men jag kan inte mer än säga att min hatkärlek till bra böcker är en av de mest komplicerade som finns.
Jag kan inte överge textraderna då jag väl börjat,
på gott och ont.

Min lillasyster och jag har för övrigt börjat komma mer eller mindre överens.
Frågan är hur länge det fortsätter på det viset, men jag älskar henne och det vet hon.
Fastän hon mest är en dum blondin.
Fröken telefonledning.

Ha en trevlig dag!

helvetes jävla helvete,

Jag hatar datorer och ska aldrig bli teknisk! Msn har cepat upp sig och värdelös som jag är då det gäller såna här saker så har jag hellre lust att slänga datorn i backen än att vara pedagogisk och försöka lösa skiten. Vägra!

Däremot har jag än en gång kärat ner mig i vår vän Heather Novas röst, människan sjunger som en gudinna. Jag älskar att glömma bort låtar jag gillar för att sedan förälska mig i dem igen.
Det är livet!

Johanna min pärla, hon är allt bra söt. Bara för att hon förgyller sin blogg med en vansinnigt ful bild av mig ska jag göra detsamma.
Grimaser is the shit!




I miss you like crazy girrl!

måndag,

15.11

Så har jag fördrivit ännu en dag, med att göra absolut ingenting. Pratade lite kort med Johanna i telefonen, jag saknar henne något fruktansvärt. Det är löjligt att man alltid ska behöva längta efter en massa saker hela jävla tiden. Jag blir fan aldrig nöjd, men så är det. Att sakna och längta har en viss charm i sig, det gör att då man väl träffas uppskattar det så fruktansvärt mycket mer vilket alltid är ett +.

Måste försöka göra något vettigt, innan vi ska iväg till Mickan.
Det är lite hemskt att jag märker att alla växer upp runtom mig.
Min yngsta småsystrar går ut första klass till våren,
min lillebror än inte längre så liten som jag alltid tyckt och Malin,
den äldsta av mina syskon har ett år kvar i högstadiet.
är det gymnasiet även för hennes del.
Tiden bara springer iväg och här sitter jag,
nyss fyllda nitton och snart tjugo, arbetslös och uttråkad.
Förut, det var tider det.

Nu ska jag nog vara duktig och göra färdigt middagsmaten, moussaka.
Halleluja!

sjuk och risig,

Mina onda aningar brukar oftast inte leda någonstans, men tanken på att jag hade någon form av sjukdom i kroppen igår slog verkligen till idag. Den värsta av det värsta. Vid närmare eftertanke har en kär vän kläckt ett rätt skönt sätt att beskriva det, jag önskar bara jag kunde hålla med.
"Det är ju fan det skönaste som finns. Att bara få ur sig skiten."
-
Anna Wallman
Att hon sedan förvisso menar då hon är full är väl en annan femma. Jag hatar att må illa och allt det som hör till. Inga detaljer, det är dumt att få andra att må som jag.

Kom att tänka på då jag var mindre och var sjuk idag. Då dagarna var fyllda av avslagen Coca-Cola, bumbibjörnarna på hyrfilm från Videoteket och A-fil i glas som smakade ruskigt illa då den blandades med colan på vägen upp. Vissa saker glömmer man nog aldrig, konstigt nog. Medan en del saker raderas i stort sett innan man hunnit uppleva dem.

Lördagkväll. Brukar se helt annorlunda ut, men jag känner mig helt snurrig i kroppen så det är faktiskt skönt att slippa denna jäkla utgång en helt i Sollefteå. Det är ju alltid detsamma om och om igen i vilket fall. Ska bädda ner mig i sängen med min förpackning med mild naturell youghurt, vatten, några bra filmer och en bok istället.
Enjoy!

vårens inköp

Nu är jag vansinnigt less på att vara arbetslös. Dessutom börjar kroppen känna sig konstig och jag funderar på om jag kanske håller på att bli sjuk? Det vore jävligt onödigt. Jag orkar inte med sådant. Vill ha ett jobb och något vettigt att göra på dagarna, det vore mycket skönt!

Just för att det inte finns mycket att göra sökte jag upp diverse bra sidor och hittade ett flertal vill-ha! Bland annat ungefär hundrafemtio handväskor och skor. Måste försöka spara lite av lönen och börja köpa in allt jag vill ha, det kommer svida men fan vad värt det är ändå!



Alla dessa finns på La Redoute och det mesta är faktiskt till ett överkompligt pris.
Jag suktar efter sommar och att få glida omkring med dessa skönheter.

Funderar även på att köpa in en kappa och en schysst hatt.
Tänk att få leva i riktigt 50- & 60-tal och bara leva loppan med diverse härliga prylar!

ordbajseri,

Gled omkring lite här på nätet och kom att tänka på allt det jag skrev förr. När jag verkade ha gåvan att sätta mina känslor på papper med hjälp av ord. Inget är perfekt, självklart inte. Jag har aldrig varit mer än en amatör men det gick så mycket bättre då än nu. Ibland kan jag sakna det där, skrivandet. Men det blir som aldrig av i vilket fall, det är som att orden helt och hållet sinat ut nu för tillfället och då är det inget som man kan göra något åt. Jag har börjat vänja mig och kommer nog fortsätta i samma stil..

Vissa av mina ordbajserier stannar dock fast i huvudet då jag väl läst dem igen. Då jag tänker tillbaka på hur det var och vad jag egentligen sysslade med så får det mig att rysa. Vad tänkte jag med?
Just get up and leave girl!
Det är mitt motto genom allt nu, svårare än så får det inte vara.
Men det är det alltid.

"Du står mig upp i halsen
Får magen att snurra runt så som den gör när
vi åkt för mycket karusell på tivoli
Visst rör du mig fortfarande,
men inte så som förut
Där fingrar brukade röra mig till vansinne
och fick mig att leva i extas
Just där skär din närvaro sönder min omtanke

Bit för bit

Du vill inget hellre än att bli älskad
Medan jag vill krama ihjäl din kärlek
och slänga iväg den
Jag kan inte längre se det vackra
som jag en gång avgudat
Nu vill jag istället bara iväg
Allt är inte enkelt och vi är de mest komplicerade

Du kväver mig långsamt när du
klänger dig fast sådär tjockt i halsen
på mig"

- Låt mig kväva dig tillbaka?

Jesus amalia, vad fick jag allt ifrån?

Äntligen.

Äntligen har jag fått fingarna ur och i alla fall försökt knåpa ihop ett bra mail till min underbare grekiska chef som jag skickat iväg. Hoppas för allt i världen att han inte slutat tycka bra om mig efter de månader som gått och typ insett att jag är helt sjuk i huvudet egentligen. Nej då. Nu vill jag ha ett jobb. My god, sommaren närmar sig med stormsteg! Det är massor att uträtta innan. Tills dess njuter jag av vår härliga utsikt på bild.


Utsikter

Kan det bli bättre?

vill, vill, vill ha.

Årets-mest-vilja-lista:

ett. hitta åtminstone 100 snygga väskor, än så länge har jag spanat in åtminstone 5 & det är ännu tidigt in på det nya året. länge leve min fetisch!
två. fixa mina naglar, någon gång, och känna mig som en riktig lady. det vore något allt, haha.
tre. träffas, svina och bara vara. jag vill möta upp alla de jag saknar så jag snart kräks.
fyra. få mig ett jobb och bara åka, helst innan början av juni! njuta en hel sommar, än en gång och leva loppan! det är vad jag är allra bäst på..
fem. vinna hundra miljoners-miljonerns slantar på något passande och billigt lotteri där jag får känna mig som kung för en dag och kunna göra allt det jag alltid suktat efter. eller möjligtvis bli rik och berömd, eller ja, lite rik i alla fall...
sex. vakna en dag som karl. kunna göra sånt som man bara kunnat drömma om, som att pissa utan att behöva dra ner byxorna nedanför knäna och frysa ihjäl i en snödriva, få runka eller ännu hellre ha sex, kunna starta ett slagsmål och snällt dra sig ur bara för att det är extremt omoget att slåss, gå på gym utan att känna sig som svagast i hela världen och allt annat som killar sysslar med hela dagarna.
sju. frossa i saganaki, kalamari och andra grekiska delikatesser. jag vill ha, NUW!
åtta. få möjlighet att se hela världen och göra något bra för en gångs skull. som att skaffa en fadderbarn, bli volontär eller något liknande. en vacker dag så ska jag, ja för i helvete. att jag ska!
nio. få rakt, tunt hår och känna känslan att inte se ut som ett svinto på huvudet efter varje dusch. ha en komplett garderob som lockar var eviga morgon. världens fräschaste kropp skulle inte skada. oh god, krossa alla speglar och livet vore enklare! om det ändå vore så lätt.
tio. älska. det beskriver det mesta. sedan vill jag dricka ursus i mängder, dansa till schysst housemusik och trivas. så långt har jag kommit just nu.

Jag bör nog kanske lägga upp att skriva vettiga listor på årets-mest-vilja-ha-lista.
But hey, everyone needs to dream!
X X

Ursus

17.44

Musik, foton, minnen och musik än en gång. Jag  vill iväg nuw!
Sverige är inte det längre och har för övrigt inte det heller, nej nu har jag varit less på tok för länge.
Ge mig utlandet snarast.

Det kliar i resnerver och ursustarmar. Min älskade och helt gudomliga dryck!
Jag är otålig!


Ursus


Smygreklam - jag gör allt för att Anitra ska importera det ta mig tusan!

Idag vill jag ha:
Det mesta som vanligt, allt jag inte har. Men framför allt kalamari, ursus, solnedgång, en grek som försöker säga mitt namn sådär som de inte kan, saganaki, värme, skön house, Theodora's sofrito och massor med människor runtom mig.

What the hell is wrong with you anyway?
X X

dagen till ära,

ett. nu har jag trasslat in mig mer än nödvändigt, för i helvete carro. när ska du lära dig? jag har inte ork att ta tag i mig själv eftersom det bara känns meningslöst, men jag måste. jag vet, jag måste. det är så mycket jag behöver, som jag helst vill ha nu på en gång. det är dags att få fingrarna ur röven och göra något vettigt. right away! snart kan det vara för sent.

två. något jag vill ha är bland annat en maja, det går inte att säga hur mycket jag saknar henne. att bo med henne, att stöka ner med henne, löka framför soffan med henne, laga potatis&purjölökssoppa i löjliga mängder med henne, busa med henne, bada med henne, svina med henne, lyssna på van morrison-urga-och-städar-ceasars med henne, tjafsa med henne, försöka plugga med henne, vara bakis med henne. maja är typ the love of my life, fast i kvinnlig form. alltså en av världens bästa ladies, det är ingen överdrift. jag är så vansinnigt less på att bo hemma med en hel familj, jag vill vara ensam igen. på egen hand. just nu har jag fått en del extra, tack gode gud. tankarna är rätt många sådär då man går omkring alldeles själv utan att egentligen göra något, de flesta far raskt till utlandet. jag längtar efter att få sätta sprätt på mina biljetter, oh ja. ge mig utlandet och en maja nu!

tre. planeringarna med leigh är full igång och jag hoppas det går vägen. det är bara några små hål som gör vägen obrukbar, framförallt att han är så förbannat aktiv och att sollefteå är en sjukt tråkig stad. but hey, allt går att lösa! det ska bli mitt nya motto.

fyra. jag uppskattar mina vänner mer än fan allt i världen. jag är en stjärt på att visa det för det mesta, jag vet. men det bör sägas så ni vet! för övrigt har jag startat min insamling med några kronor, snart är jag på väg! man kan ju alltid hoppas.

happy birthday berör på fler än sju sätt.
kanske.